-52%
Akció!

ANTIBAKTERIÁLIS MOSÓGÉPP TISZTÍTÓ – 10 darab

HA NEM TISZTÍTOD IDŐBEN A MOSÓGÉPET PISZKOSABBÁ VÁLIK, MINT A TOALETT!

ERŐS FERTŐTLENÍTŐ TISZTÍTÓ – A tabletta kissebb és vékonyabb, mely lehetővé teszi, hogy erőteljesebben áthatoljon, feloldja és megszüntesse a szagokat okozó maradékokat, összehasonlítva a többi mosógép tisztító szerekkel.

MEGFELELŐ MENNYISÉG – A csomag 10 darab multi-funkcionális pezsgő tablettát tartalmaz.

Ár: 14.650Ft Akciós ár 6.990Ft Kiszállítás: Díjmentes

Name Range Discount
WSHM-Pack - 2nd - 30% OFF 2 - 10 4.890Ft as price per unit
Mennyiség:
1x 6.990Ft/db
-0%
2x 4.890Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

Tudtad-e, hogy a mosógép a legpiszkosabb hely lehet a lakásban?

A felgyülemlett piszok & szagokat okozó maradékok az előző mosásból, büdös csöveket és a baktériumok elszaporodását okozhatják, melyek érintik a család egészségét.

A betegségek szakértői azt állítják, hogy fél év alatt, egy háztartásbeli mosógép baktérium telepe a standard érték fölött akár 81.3%-al is lehet, beleértve:

A penész átlagos előfordulási értéke 60.2%

A coliform baktériumok előfordulási értéke nem kevesebb, mint 100%

Ezek mellett egyéb kórokozók is előfordulhatnak, mint például a Pseudomonas aeruginosa, melyet szintén kimutattak.

MEGÖLI A BAKTÉRIUMOKAT – Ez a Mosógép Tisztító kevesebb, mint 20 perc alatt megöli a baktériumok és egyéb  kórokozók 99%-át. 1:100-hoz, vízzel való hígítási aránnyal, hatékonyan eltávolítja a káros és lerakódott piszkot, még akkor is ha ezek láthatatlanok, tisztábban és frissebben megőrizve a mosógépet.

MINDEN MOSÓGÉPHEZ – Minden mosógép esetében működik. Megfelelő elöltöltős és felültöltős, nagy kapacitású és hagyományos mosógépekhez. Amikor a mosógéped tiszta, a mosószer jobban hat és a ruháid jobban fognak kinézni s az illatuk akár az új ruhadaraboké.

KÉNYELMES A HASZNÁLATA – Ürítsd ki a mosógéped, helyezz bele egy tablettát és indítsd el rajta a ’tisztító’ vagy ‘öblítés+centrifugálás’ programot, majd töröld ki a lerakódásokat, nem kell szétszedned a mosógépet. Tiszta mosógéped lehet és élvezheted az egészséges életet.

MEGFELELŐ MENNYISÉG – A csomag 10 darab multi-funkcionális pezsgő tablettát tartalmaz.

HOSSZANTARTÓ – 1 tabletta teljesen megtisztítja a mosógéped és akár egy hónapig is frissen tartja. 1 csomag akár fél évre is elegendő!

Használati útmutató.

Tegyél egy darab Antibakteriális Mosógép Tisztítót az üres mosógépbe.

Indítsd el a vizet és engedd 15 percig, hogy menjen a mosógép, kapcsold ki és hagyd állni 3 órán keresztül (a víz hőmérséklete elegendő ha 40 Celsius fokon van). Majd kapcsold vissza és indítsd el a centrifugát.

Engedd le a vizet a csőből.

LEÍRÁS

ANYAG – kémiai reagens

A termék méretei 1 Darab: 2.6CM × 2.6CM × 2.6CM

A csomag tartalma – 10 darab Antibakteriális Mosógép Tisztító

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.