-50%
Akció!

WIREMAG MÁGNESES HÚZÓ

 

Győződjön meg arról, hogy a kábelek gondtalanul eljutnak ahova kell, miközben pontosan tudja, hol vannak!

A Wiremag Puller mágneses huzalhúzó rendszer lehetővé teszi, hogy könnyedén húzzon át kábeleket a falakon, a padlón és a mennyezeten, még a mennyezet üregein is. Nincs többé probléma a huzal elrendezésével a falak és a zárt terek között.

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

NEM KÁROSITJA A FALAKAT

Kerülje el a falak károsodását, valamint a padláshoz vezető számos utat munka közben. Nem kárositja a befejezett falakat új otthonokban, lehetővé téve, hogy a munkát a lehető legtisztábban végezze.

NAVIGÁL

Az elfordítható vezető lyuk segítségével kiegészítőket csatlakoztathat, mint egy húzó markolat. Biztonságosan csatlakozik a legtöbb vezetékhez és a hálós huzalhúzó markolathoz. A nem házas vezető legfeljebb 20 méteres akadályok között navigálhat.

SZÉLESKÖRBEN HASZNÁLT

A mágnes erőssége biztosítja, hogy a Wiremag Puller könnyedén vezetni tudja a vezetékeket a padlólemezek, acélvázas falak, a szőnyeg stb. Alatt vagy mögött. Kétféle mágnes képes áthaladni a különböző méretű lyukakon.

KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ

A Wiremag Puller innovatív vezető-húzó kialakítása simán, a szigetelésen és egyéb akadályokon keresztül navigálja a kábelt a zárt helyeken, majd lehetővé teszi, hogy azt a padló alatt húzza a hozzáférési pontig.

 

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.