-53%
Akció!

WHEEL BUDDY

 

Ez szó szerint minden gyerek álma!

Bemutatjuk a Wheel Buddy-t, az első távirányítású autót, mely teljes mértékben gesztusvezérlő-érzékelő rendszerrel van ellátva. Egyszerűen mozgasd a kezeid és nézd, ahogyan a távirányítású autó követi a parancsaid.

Ár: 18.990Ft Akciós ár 8.990Ft Kiszállítás: Díjmentes

Mennyiség:
1x 8.990Ft/db
-0%
2x 6.290Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

A VILÁG LEGFEJLETTEBB TÁVIRÁNYÍTÁSÚ AUTÓJA

Az intuitív gesztusok segítségével vezérled az autót előre, hátra, oldalra vagy akár 360 fokos fordulatokra!

LEGMODERNEBB TELJESÍTMÉNY, MINDEN TEREPEN

Használd a Wheel Buddy-t bárhol. A Wheel Buddy átalakítható formája rugalmassá teszi és minden terepen boldogul, legyen szó dombos, göröngyös, füves vagy egyenletes terepről. Ultra tapadó kerekeivel, modern vezetési formatervezésével és nagy sebességű motorjával, mely túlmelegedés gátlással van felszerelve, kiváló teljesítményre képes.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.