-50%
Akció!

VÍZNÉLKÜLI RUHATISZTÍTÓ HAB

 

Ezzel a víznélküli ruhatisztító habbal a legmakacsabb foltokat is eltávolíthatod anélkül, hogy elindítanád a mosógépet.

Ez a természetes alapú formula hihetetlenül gyorsan hat és nem hagy zsíros, ragacsos, fényes réteget, mint egyéb tisztítók. Ideális a makacs foltok eltávolítására és a kárpitok, baseball sapkák, fejvédők szagának a megszüntetésére.

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

AZONNALI HATÁS

Gyorsan ható, természetes alapú formula, mely enzimeket használ a foltok és szagok megszüntetésére. A tisztító anyag nem hagy zsíros, ragacsos vagy fényes felületet, mint egyéb tisztítók.

GAZADSÁGOS

Nem csak egy vagyont takaríthatsz meg a drága tisztító szolgáltatások elkerülésével, de a legjobb tisztító befektetéseddé is válhat.

MÉLYEN TISZTÍT

A ruháid, cipőid, baseball sapkáid, autó üléseid, kabátjaid vagy edző táskáid foltmentesek lesznek és azonnal friss illatúakká válnak. Nem okoz kárt a ruháidban és nem fakítja ki a színeket sem.

UNIVERZÁLIS

Használható sisakon, ruhákon, cipőkön, kanapén, edző táskán vagy mosogatógépbe is tehető.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.