-50%
Akció!

VÍZÁLLÓ SZILIKON CIPŐVÉDŐ

 

Védd a cipőidet ezzel a szilikon cipővédővel!

A vízálló szilikon cipővédő Japánból származó kiváló minőségű vízálló szilikonból készült, kopásálló, tartós és hosszú ideig viselhető, hogy szárazon és kényelmesen őrizze meg a cipőidet. A termék puha és kényelmes, könnyen hordozható, rugalmas, könnyen felvehető és levehető, csúszásmentes talppal, tehát nem fogsz elcsúszni futás vagy sárban mászás közben, minden évszaknak megfelelő.

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Name Range Discount
shoe-cover - 2nd - 30% OFF 2 - 10 5.100Ft as price per unit
Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

TÖBB CÉLÚ ALKALMAZÁS

Ezen újrahasználható cipővédő nagyszerű használatával az esős napokon elkerülöd a nedves cipőket vagy lábakat, ami segít megvédeni a só & piszok ellen. Nagyszerű motorbiciklizéshez, biciklizéshez, mászáshoz és egyéb kültéri tevékenységekhez.

TARTÓS ANYAG

Ez a cipő & bakancs védő prémium minőségű, nem mérgező szilikon gumiból készült, ami biztosítja a használata melletti tartósságot és ugyanakkor környezetvédő.

KÖNNYEN VISELHETŐ

A kiválóan elasztikus szilikon cipővédő rugalmasan tárolható hátizsákban vagy kis táskában, nem foglal helyet, könnyen hordozható, tökéletesen elfér a hátizsákodban vagy a kézitáskádban. A rugalmas anyag illeszkedik bármilyen méretű cipőhöz, könnyen viselhető és levehető.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.