-50%
Akció!

VÍZÁLLÓ LÁTHATATLAN RAGASZTÓ

 

Pillanatok alatt szigetel és megállítja a szivárgást!

Teljes szigetelő védelmet nyújt a repedt és törött felületeken, hogy helyreállítsa a szivárgást és a víz okozta károkat, így pénzt és több időt takarítasz meg a javításokkal. Fejlett gumírozott, vízhatlan formulájának köszönhetően azonnal tartósan vízálló réteget képez bármilyen felületen. Erősen gátló ugyanakkor rugalmas védelmet nyújt, mely megakadályozza a nedvesség áthatolását, a rozsdásodást és a korróziót. Bármilyen építési anyagon működik!

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

 MEGJAVÍTJA A REPEDT FELÜLETEKET

Vízalapú és gumis paszta, mely teljesen beszivárog a résekbe, repedésekbe és hasadásokba. Vízhatlan réteget hoz létre a törött felületeken.

LÁTHATATLAN BEVONAT

Átlátszó bevonat, mely nem sárgul be és könnyen szárad. Festhető további eredmények érdekében.

TARTÓS

Erős ragasztó, mely tartósan összeköti a legtöbb felületen található réseket. Hosszan tartó védelemre tervezve. Ellenáll a károsodásnak és a korróziónak. Megfelel falak, plafonok, toalett csövek, tetők, ablakpárkányok és egyebek ragasztására.

KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ

Egyszerűen csak vidd fel, hogy megállítsd a szivárgást és vízhatlanná tedd a felületeket. Nem mérgező, kémiai anyagoktól mentes anyagokból készült, környezetbarát és szagtalan.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.