-50%
Akció!

VÍZÁLLÓ JAVÍTÓ SZALAG

 

Hosszan tartó szigetelést biztosít és profi kinézetet ad a konyhának és fürdőszobának.

Vízálló és penészálló szalag a konyhába, fürdőszobába, sarkokba, falgőz ellen, mosogatókagyló mellé, a legkézenfekvőbb eszköz, melyet bárki használhat. Nem hagy nyomot, könnyen tisztítható, szükség szerint a kívánt hosszúságra vágható. Felragasztható a konyhában, a mosogatókagyló mellé, sarok repedésekre, stb. Egy nélkülözhetetlen eszköz, a háztartási környezet vadonatújnak néz ki vele, nem kell aggódnod a nedvesedő repedések miatt.

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

KÖNNYEN KEZELHETŐ

Nem szükséges egyéb bonyolult eszköz használata, a vízálló szalag a mosogatókagyló mellé tapad, öntapadós, többször nyomd a helyére. A ragasztós felületének köszönhetően nagyon jól szigeteli a csempe és a fal közötti rést.

HOSSZAN TARTÓ SZIGETELŐ HATÁS

Őrizd meg tisztán és rendezetten az otthonod, akár csak új korában. Környezetbarát, nem mérgező, nagyon szép és kényelmes látványt nyújt, különösképp családoknak tervezve.

FELHASZNÁLÁS

Széles körben használt a gáztűzhely körüli gőz, a mosogatókagyló, a mosdó, fürdőkád és a falak szigetelésére, megelőzi a penészesedést, hosszú ideig tisztán tartja a konyhát és a fürdőszobát.

TARTÓS ANYAG

Kiváló minőségű PVC anyagból készült, vízálló, nedvességálló, penészálló, olajálló, erős és tartós, profi kinézetet ad az otthonodnak.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.