-50%
Akció!

VISSZATÜKRÖZŐDŐ, ÖNTAPADÓ FALI TÜKÖR MATRICA

 

Ez a fali tükör egy egyedi fali matrica otthoni dekorációra, világosabbá teszi a szobádat, festés nélkül. Tükörként vagy otthoni dekorációként is használható, ideális az otthonod kényelmes átalakítására.

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Name Range Discount
mirror - 2nd - 30% OFF 2 - 10 5.100Ft as price per unit
Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ

Könnyen felvihető, eltávolítható, nyomás ellenálló, ütésálló, nedválló. A tükör matrica felületén védőréteg van. Mikor végeztél, távolítsd el a védőréteget.

MINŐSÉGI ANYAG

Kiváló minőségű PET anyagból készült, könnyen felhelyezhető és a fal károsodása nélkül eltávolítható. A felületén védőréteg van. A tükör matrica falra való felhelyezése után távolítsd el ezt a réteget.

SZÉLESKÖRŰ HASZNÁLAT

Alkalmas sima és tiszta üvegfelületekre a fürdőszobában, konyhában, nappaliban, hálószobában, tolóajtóra, irodába, stb.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.