-50%
Akció!

VISSZAHÚZÓDÓ FARMERNADRÁG GOMB

 

Tedd sokkal kényelmesebbé és szélesebbé a nadrágszíjad, gyorsan és minden nehézség nélkül!

Gyorsan adj extra méretet (2,5-5 cm) a kedvenc nadrágjaid derék részéhez! Nagyszerű olyan nadrágok esetén, ahol a derék túl szoros, de a hosszúság megfelel. Növeld meg a nadrágjaid élettartamát, munkanapokra vagy különleges eseményekre.

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ ANYAG

Ez a nadrág gomb kiváló minőségű alumínium ötvözetből és biztonságos szilikonból készült, rozsdamentes, tartós és újrahasználható, sokkal tartósabb mint a sima műanyag.

PRÉMIUM MINŐSÉGŰ GOMB

12 farmer típusú hosszabbító gombot tartalmaz, kiválaszthatod a kedvenc stílusúdat, melyek passzolnak a nadrágoddal, lehetővé téve, hogy illeszkedjenek a nadrágod színéhez, mely különböző méretű ruhadarabokkal viselhető.

KÖNNYŰ HASZNÁLAT

Ezek a fém, rugós gombok nem igényelnek varrást, könnyen használhatóak és eltávolíthatóak, könnyedén adnak 2,5-5 cm-t a nadrágjaid derék részéhez.

SZÉLES KÖRBEN HASZNÁLT

Ezek a nadrág bővítő gombok megfelelnek úgy nők, mint férfiak számára, tinédzserek és felnőttek számára, különböző nadrágokhoz használhatóak legyen szó átlagos nadrágokról, farmerról vagy munkaruháról, sokkal kényelmesebbé teszi a viselésüket és pénzt takaríthatsz meg egy új nadrág vásárlásától.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.