-50%
Akció!

VEZETÉK NÉLKÜLI HORDOZHATÓ ELEKTROMOS LÉGKOMPRESSZOR

 

Megtartja a keréknyomást bárhol is lenne szükséged rá és egy vagyont takaríthatsz meg vele!

Még a legkiválóbb minőségű gumiabroncsok is veszíthetnek nyomást időközönként, mely a hőmérséklet változásnak köszönhető. Éppen ezért, kerüld el az abroncsok leeresztését. Ezzel a légkompresszorral könnyen felfújhatod a kerekeid bárhol és bármikor. A mikroszámítógép nagyszerű munkát végez az energiagazdálkodásban is. A készenléti fogyasztása kevesebb, mint 1mA tehát egy teljes töltés következtében a készülék akár egy egész évig is készenlétben maradhat anélkül, hogy újratöltenéd.

Ár: 37.980Ft Akciós ár 18.990Ft Kiszállítás: Díjmentes

Mennyiség:
1x 18.990Ft/db
-0%
2x 13.290Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

KÖNNYŰ HASZNÁLAT

A pumpa 4 gombbal rendelkezik, egy Bekapcsoló gombbal, Start/Szünet gombbal és +/- nyomásszabályozó gombokkal. Annyira egyszerű, hogy használati utasítás sem szükséges a működtetéséhez.

KICSI DE ERŐS

Csak azért, mert a pumpa kicsi és takarékos, nem azt jelenti, hogy ez a teljesítménye kárára megy. Kiváló, magas intenzitású ferromágneses 380 motort használ, mely kis méretű de gyors működésű, 30.000 rpm-re képes és nagy teljesítményű, pontsabban 56w-os. Az egész rendszer 18kg-os nyomatékot hoz létre, mely lehetővé teszi, hogy 12bar/1.2Mpa/174psi levegőnyomást eredményezzen és 10-17 liter levegőt pumpáljon percenként.

UNIVERZÁLIS ÉS TARTÓS

Majdnem bármi felfújható vele! A felfújhatós kerti medencéktől és labdáktól a motorbicikli vagy autó abroncsokig. Kiváló minőségű lítium-vas-foszfát akkumulátort használ, mely rendkívülien működik -20℃ és 75℃/-4℉ és 167℉ fok között, jelentősebben kevesebb az esély a spontán begyulladásra és robbanásra mint egyéb típusú akkumulátorok esetében, az élettartama akár 7 év is lehet és környezetbarát mivel nem tartalmaz nehézfémeket, ritka fémeket vagy méreganyagokat.

 

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.