-50%
Akció!

VEZETÉK NÉLKÜLI ELEKTRONIKUS GRAVÍROZÓ CERUZA

 

Gravírozz majdnem mindent, amit elképzelsz és majdnem minden típusú felületre!

Használd ezt a személyre szabó elektronikus ceruzát, hogy véglegesen felcímkézd és megvédd az értéktárgyaidat. Biztonságos és könnyű használat. Szabd személyre emléktárgyaidat, ez a személyre szabó elektronikus ceruza egy olcsó alternatíva a költséges gravírozó szolgáltatásokra!

2x AA alkáli elem szükséges (NEM tartozék).

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Name Range Discount
engrave-pen - 2nd - 30% OFF 2 - 10 5.100Ft as price per unit
Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

KÖNNYŰ HASZNÁLAT

Úgy működik akár egy ceruza. Tartsd a személyre szabó elektronikus ceruzát, akár egy átlagos ceruzát, a hüvelykujjaddal a vezérlő gombon. Nyomd le a vezérlő gombot a hüvelykujjaddal. Könnyed nyomással nyomd a ceruzát a gravírozni kívánt felületre. A kikapcsoláshoz egyszerűen engedd el a hüvelykujjadat a vezérlő gombról.


SZÉLES KÖRBEN HASZNÁLHATÓ

Alkalmas: fém, acél, fa, bőr, műanyag felületekre valamint ékszereken, számítógépen, üvegen, stb…Díszíts ajándékokat örökké tartó üzenetekkel. Szabd személyre a sportfelszereléseid, a gyerekeid játékait, eszközeit, stb.

 

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.