-53%
Akció!

VARÁZSLATOS ZSÍROLDÓ TISZTÍTÓ SPRAY

Zsírtalanítsd és tisztítsd meg a felületeket azonnal!

Tűntesd el az idegesítő zsír és piszok foltokat ezzel a Varázslatos Zsíroldó Tisztítóval. Használata megfelelő különböző anyagokon, vászonon, bőr felületen, PVC-n, üvegen, vinil felületen, műanyagon, gumin, fém felületen, gélbevonaton és üveggyapoton is. Ez egy több felületet tisztító spray, mely átható habbal rendelkezik. Szórd egyenesen bármilyen felületre és töröld le egy száraz kendővel. Nem szükséges leöblítened és azonnal élvezheted a tiszta felületet!

Ár: 14.990Ft Akciós ár 6.990Ft Kiszállítás: Díjmentes

Name Range Discount
MGC - 2nd - 30% OFF 2 - 10 4.890Ft as price per unit
Mennyiség:
1x 6.990Ft/db
-0%
2x 4.890Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ

Ezzel az öblítés mentes tervezéssel, egyenesen szórd a kívánt felületre majd egy törölköző vagy szivacs segítségével töröld le míg a folt eltűnik. 

GYORS TISZTÍTÓ FUNKCIÓ

Ez egy több felületet tisztító termék, mely átható habbal hat a piszokra, bárhol is rejtőzzön ez meg, azonnali tisztaságot kínálván. 

BIZTONSÁGOS HASZNÁLAT

100%-ban mentes a zsíros nyomokat hagyó szilikontól és ásványolaj-desztillátumtól. Károsodásgátló réteget biztosít, mely megvédi a felületeket a kifakulástól, elszíneződéstől és repedéstől. 

SZÉLES KÖRŰ HASZNÁLAT

Bármilyen felületen kiváló, vászon, bőr, PVC, üveg, vinil, műanyag, gumi, fém, fa, gélbevonat, üveggyapot és így tovább! Hatékonyan eltávolítja a zsírt, a piszok foltokat, port, ujjlenyomatokat és bármilyen nem kívánatos foltokat, legyen szó bármilyen felületről, zsír mentes, matt felületet hagyván maga után, mely akár 3 hónapig is tarthat.

 

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.