-50%
Akció!

VARÁZSLATOS HORPADÁS JAVÍTÓ

 

Távolítsd el a horpadásokat, anélkül, hogy kompromittálnád a járműved gyári festését, ezzel a Varázslatos Horpadás javító készlettel!

A varázslatos horpadás javító széles körben használható. A készlet inspirált formatervezéssel szolgál, mely a festéknélküli javítás kényelmét kínálja. A horpadások és hibák javításának hatékonysága mellett, a készlet gyorsan, fél óra vagy akár kevesebb idő alatt is képes helyreállítani a hibákat. A készlet arra lett tervezve, hogy úgy a kisebb, mint a nagyobb horpadásokat is korrigálja.

Ár: 18.990Ft Akciós ár 9.490Ft Kiszállítás: Díjmentes

Mennyiség:
1x 9.490Ft/db
-0%
2x 6.640Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

IDŐ MEGTAKARÍTÓ

Nincs szükség az autó szervízben való várakozásra, hogy eltüntesd az autó horpadásait, a legtöbb hiba fél óra alatt eltávolítható.

KÖLTSÉG MEGTAKARÍTÓ

Nincs magas festék & munkaköltség, mely a horpadások eltüntetésével kapcsolható össze.

SZÉLES KÖRŰ HASZNÁLAT

A varázslatos horpadás javító nagyszerű a horpadások, ütések és festék nélküli javítások megvalósítására. Ugyanakkor megfelel az autó, jármű, hűtő, motorbicikli és mosógép fémlemezének a helyreállítására.

HOGYAN HASZNÁLD

A ragasztó arra szükséges, hogy elegendő párnás részt képezzen a húzópárna és a fém között. A párnákban lévő rések lehetővé teszik, hogy a ragasztó könnyen tapadjon. Azonnal helyezd a párnát a horpadás közepére és helyezd rá a hídhúzót. Némi szűkítés után a csavaros gomb által, a párnák kipattannak. A horpadás kipattanása után szórj alkoholos szert a maradék ragasztóra, távolítsd el egy kaparóval, töröld meg egy tiszta, nedves törlőkendővel a javított részt, és kész is.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.