-50%
Akció!

VARÁZSLATOS HÁMOZÓ KÉSZLET

 

Hámozz sajtot, zöldséget, gyümölcsöt ezzel az éles, rozsdamentes acél pengékkel!

Bármi is lenne a feladat, ez a hámozó készlet könnyen megbirkózik a dudorokkal és hajlatokkal anélkül, hogy elakadna vagy elveszítené az élét. 3 hámozót tartalmaz, különböző pengékkel.

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

MULTIFUNKCIÓS

Standard Hámozó: hasznos a kemény héjú zöldségek és gyümölcsök esetén;

Profi hámozó: jobb a csúszós, sikamlós gyümölcsök hámozására alkalmazni;

Julienne hámozó: segít julienne hasábokat vágni saláták és díszítések elkészítéséhez.

PRÉMIUM ANYAG

A fogantyúja kiváló minőségű ABS anyagból készült, pengéje pedig rozsdamentes acélból. Bármi is lenne a feladat, ez a hámozó készlet könnyen megbirkózik a dudorokkal és hajlatokkal anélkül, hogy elakadna vagy elveszítené az élét.

BIZTONSÁGOS HASZNÁLAT

A hámozó kényelmes fogantyúval rendelkezik a rendszeres használat alkalmával is. Ez sokkal biztonságosabbá és könnyebbé teszi a használatát, segít elkerülni az ujj és kéz vágást.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.