-50%
Akció!

VARÁZSLATOS CSŐKULCS

 

Egyetlen eszköz mindenhez!

Univerzális foglalatfogó bármilyen formához, 54 acél foglalat automatikus igazodik hatlapú anyához, szárnyas anyához, négyszögletű anyához és legfőképpen törött vagy rozsdásodott anyához.

Ár: 15.990Ft Akciós ár 7.990Ft Kiszállítás: Díjmentes

Name Range Discount
universal-wrench - 2nd - 30% OFF 2 - 10 5.590Ft as price per unit
Mennyiség:
1x 7.990Ft/db
-0%
2x 5.590Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

KÖNNYŰ HASZNÁLAT

Bármilyen fúrót vagy elektromos csavarhúzót konnektoros csavarhúzóvá varázsol. A csomag tartalmaz adaptert elektromos fúróhoz vagy csavarhúzóhoz.

EGYEDI FORMATERVEZÉS

Az egyedüli formatervezésnek köszönhetően automatikusan illeszkedik bármilyen mérethez vagy formához.

SZÉLES KÖRBEN HASZNÁLT

A profi univerzális csőkulcs helyettesíti úgy a metrikus mint a standard csavarhúzókat és csőkulcsokat, automatikusan illeszkedik a hatlapú anyához, szárnyas anyához, négyszögletű anyához és legfőképpen a törött vagy rozsdásodott anyákhoz.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.