-46%
Akció!

VARÁZS CIPZÁR

Ne dobd el a kabátjaid, dzsekijeid, javíts meg bármilyen elromlott cipzárt, pillanatok alatt!

Javíts meg bármilyen cipzárt: Gyors és könnyű megoldás bármilyen elromlott cipzárra. Javíts dzsekiket, farmernadrágokat, nadrágokat, bakancsokat, sport & katonai zsákokat, kézi poggyászokat, pénztárcákat és így tovább!

Ár: 12.990Ft Akciós ár 6.990Ft Kiszállítás: Díjmentes

Name Range Discount
zipper - 2nd - 30% OFF 2 - 10 4.890Ft as price per unit
Mennyiség:
1x 6.990Ft/db
-0%
2x 4.890Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

UNIVERZÁLIS HASZNÁLAT

Kinyit és bezár bármilyen cipzárt. Ez lehetővé teszi, hogy megjavítsa a cipzár két oldalán lévő műanyag részt és a spirális-zárláncú cipzár típushoz is megfelel.

CSINÁLD MAGAD

Többé nem szükséges a varrás. Ez a strapabíró formatervezés lehetővé teszi, hogy a cipzár hosszú ideig kitartson még.

1-PERCES JAVÍTÁS

Annyira könnyű, hogy bárki képes megcsinálni. Csak két lépés szükséges: Becsíp & Bezár!

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.