-50%
Akció!

VÁLLFA RENDEZŐ

 

Tedd rendezetté ruhatárad ezzel a vállfarendezővel, mely arra lett tervezve, hogy óriási súlyt elbírjon és maximalizálja a szekrényedben a tároló helyet.

Ez a vállfarendező 9 lyukkal rendelkezik, melyekbe függőlegesen akaszthatod a ruháidat, hatékony és csúszás gátló. A megfelelő forgási és összehajtási formatervezési nagyszerűen megtakarítja a helyet a szekrényedben. Elengedhetetlen kelléke az otthonodnak.

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Name Range Discount
multi-hanger - 2nd - 30% OFF 2 - 10 5.100Ft as price per unit
Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

TARTÓSSÁGRA TERVEZVE

A megerősített szerkezete nagy teherbírású megerősített műanyagból készült, hogy tartós és erős legyen így könnyen megtartja a nehéz téli kabátokat is, minden probléma nélkül. A vállfarendező arra lett tervezve, hogy óriási súlyt elbírjon és maximalizálja a szekrényedben a tároló helyet.

HELY MEGTAKARÍTÓ

Amikor megvásárolod ezt a terméket valójában 18 vállfát vásárolsz, mert a funkcionalitása és innovatív formatervezése helyet, időt és pénzt takarít meg számodra mindemellett pedig szépen rendezetté varázsolja szekrényeid.

ROTÁLÓ FORGATTYÚ

A rotáló forgattyú lehetővé teszi, hogy bármilyen pozícióba tedd a ruháid, így sokkal kényelmesebben ki tudod majd választani a kedvenc ruháid.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.