-50%
Akció!

ÜVEG ÉS MÁRVÁNY LYUKFÚRÓ SZETT

 

Fúrj tökéletes lyukat  bármilyen anyagba!

Érj el kiváló eredményeket ezzel az Üveg és Márvány lyukfúró szettel. A tökéletes eszköz a kiváló lyukak furásához, tiszta és pontos lyukakat hagy maga után számos anyagban. Egy vékony gyémánt bevonat kiváló fúró erőt biztosít ezeknek a fúrófejeknek, anélkül, hogy repedt, törött vagy egyenetlen éleket hagyna maga után. Kiváló minőségű cementált keményfémből készült, mely garantálja az eszköz hosszú élettartamát. Különböző méretekben érhető el így mindig a megfelelő eszközzel fogsz rendelkezni a projektjeid kivitelezésekor.

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

SIMA VÁGÁS

A vékony gyémánt bevonatnak köszönhetően kiváló vágó funkcióval rendelkezik, mely sima felületet hagy maga után. Nem kell aggódnod a törések vagy repedések miatt. Számos anyagba, mindig tökéletes lyukakat fúr be.

GYORS FÚRÓ SEBESSÉG

Ezen fúrófejek egyedi kidolgozása lehetővé teszi a gyorsabb fúró sebességet és hatékonyan csökkentik a munka időtartamát.

SZÉLES KÖRŰ HASZNÁLAT

Képes különböző anyagokba furatot vágni, mint kő, márvány, gránit, üvegezett csempék, kerámia és üveg. Tökéletesen működik a formázott üvegek esetén is. Különböző méretekben érhető el, mindig megtalálod a megfelelő méretet a projektjeid kivitelezéséhez.

 

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.