-50%
Akció!

USB ETHERNET SZÁMÍTÓGÉP WI-FI ADAPTER

 

Növeld a kapcsolódást a gördülékenyebb online élmény érdekében!

Szeretnél szuper gyors sebességet az alkalmazásaid használatához, mint például a HD video élménye és a multiplayer játékok? Fedezd fel a szupergyors adatforgalmat ezzel az USB Ethernet Számítógép WI-FI adapterrel. Ez az USB Ethernet Számítógép Wi-Fi adapter lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az asztali számítógépet vagy a laptopot vezetéknélküli hálózatra kapcsolják, akár 600Mbps wifi sebességgel 5GHz-en (433Mbps) vagy 2.4 GHz-en.

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

KIVÁLÓ GYORSASÁGÚ KÉTSÁVOS ADAPTER

Akár 600Mbps wifi sebességet biztosít 5GHz (433Mbps) vagy 2.4GHz-en, késésmentes streamingért, játékért, böngészésért és egyébért.


TÖKÉLETES UTITÁRS

A mini formatervezésnek köszönhetően sokkal hordozhatóbb, mint a hagyományos USB adapterek, ideális az utazások alkalmával. Ez a  miniatűr adapter a lehető legkényelmesebben elfér mikor a számítógép USB portjába helyezed, ott hagyhatod utazáskor vagy otthon.

FEJLETT BIZTONSÁG

WPA/WPA2 titkosított szabványok biztosítják a vezetéknélküli kapcsolat biztonságosságát.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.