-50%
Akció!

Univerzális üveg és nano technológiás kerámia bevonat

 

Védd az autód szélvédőjét a karcoktól és vízjelektől!

Védd az autódat a karcoktól és tedd olyan fényessé akár a tükörlap kiválóan magas fényezéssel. Ez a bevonat kristálytiszta, átlátszó és fényes felületet biztosít, mintha vadonatúj lenne a szélvédő. Megnöveli a szélvédő felületének simaságát és tisztán tartja ezt.

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

SZÉLES KÖRBEN HASZNÁLT

Eltávolítja a forgalomból származó szennyeződéseket, a zsírt, rovar foltokat, növény és fa nedveket, melyeket az átlagos ablaktisztító oldatok vagy szerek nem képesek eltávolítani. Védd az autód szélvédőjét az öregedéstől, az időjárási viszonyoktól, eróziótól, napfénytől és portól, stb.

SZUPER ÜVEG BEVONÓ

Ez a szuper üveg bevonó szilárd és strapabíró. A felület bevonása szennyeződés gátlóként is használható.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.