-50%
Akció!

UNIVERZÁLIS SPLASH SZŰRŐ CSAP

 

Forgassa el a vízkimenetet 720 ° -kal, vele kényelmesebb arcot mosni és gargalizálni!

A Splash szűrő csap levegőt juttat a vízáramba, így nagyobb és fehérebb folyamot hozva létre, amely GYENGÉD A TAPINTÁSRA és NEM FRÖCSKÖL. Ez az eszköz megerősített kettős O-gyűrűs szelepet is tartalmaz, amelyek biztosítják az összes szivárgás megakadályozását.

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Name Range Discount
splash-filter - 2nd - 30% OFF 2 - 10 5.100Ft as price per unit
Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

720 ° -OS FORGÁS

Forgassa el a vízkimenetet 720 ° -kal, vele kényelmesebb arcot mosni és gargalizálni. Kétféle vízkimeneti forgókapcsoló, oxigénnel dúsított hab, fröccsenésálló víz, négyrétegű hálószűrő a szennyeződések eltávolítására és dupla tömítések a csöpögés megakadályozására.

MINŐSÉG 

Masszív réz, ABS test az extra tartósságért és hosszú élettartamért. Ez az eszköz megerősített kettős O-gyűrűs szelepet is tartalmaz, amelyek biztosítják az összes szivárgás megakadályozását.

BIZTONSÁGOS ÉS FELHASZNÁLÓBARÁT TERVEZÉS

A Splash szűrő csap levegőt juttat a vízáramba, így nagyobb és fehérebb folyamot hozva létre, amely GYENGÉD A TAPINTÁSRA és NEM FRÖCSKÖL. A termék garantáltan elégedetté teszi ügyfeleit vagy alkalmazottait. Alkalmas étterembe, mosodába és hátsó udvarba.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.