-50%
Akció!

UNIVERZÁLIS ÖSSZEHAJTHATÓ SZILIKON ZSEBTÁNYÉR

 

Tedd sokkal könnyebbé és jobbá a főzést!

Ez az univerzális összehajtható szilikon zsebtányér több célú – Használható párolásra, sütésre és a sütőbe & mikrohullámú sütőbe is helyezhető. A félig zárt kapszula forma lehetővé teszi, hogy a levegő könnyű áramlását, ami a LEGJOBB eredményeket garantálja. Összecsukható – könnyen összecsomagolhatod a kényelmes tárolás érdekében! Részben összezárható tálként is funkcionál tészták, kenyér dagasztásánál – így megelőzi a kenyér kiszáradását!

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

RUGALMAS

Rugalmas a kicsi & közepes méretű konyhaedényekhez, könnyen használható, étel tárolására & szállítására is megfelel. Hőellenálló -60⁰C-tól, akár +250⁰C-ig.

ZÖLDSÉGPÁROLÁS KÖNNYEN

Párold a legtöbb zöldséget 3 perc alatt, mikrohullámú sütőben, csak egy kanálnyi víz hozzáadásával.

OMLETT KÉSZÍTŐ

Párold meg az apróra vágott zöldségeket, add hozzá a tojást & a sajtot. Keverd össze & tedd be 1-2 percre a mikróba és kész is a reggeli!

SÜTŐ

Nincs több fólia vagy sütőpapír! Használd ezt a zsebtányért az ételek elkészítéséhez és tárolásához.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.