-50%
Akció!

UNIVERZÁLIS ÖBLÍTÉS MENTES TISZTÍTÓ SPRAY

 

A takarítás sosem volt ennyire rendetlenség mentes és pihentető!

Habtechnológiával működik, ez a spray mindenhová behatol és eltávolítja a makacs zsírt és foltokat, legyen szó bármilyen felületről. Csak szórd a felületre és töröld le, takarítsd meg az időt, melyet az öblítésre és szárításra pazarolnál, frissé és vadonatújjá varázsolja a tárgyakat. Ez az univerzális spray polírozott felületet ad a tárgyaknak, tisztává varázsolja ezeket és megvédi a felületet a kifakulástól.

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ

A tisztítás könnyű és rendetlenségmentes, csak szórd a felületre és töröld le. Vízalapú tisztító, melynek csak vízre van szüksége, hogy tisztító szerré váljon, hab formájában. Tisztítás után nem szükséges az öblítés.

HABTECHNOLÓGIA

A spray bárhová behatol és eltávolítja a makacs zsírt és foltokat.

SZÉLES KÖRBEN HASZNÁLT

Minden felületen működik, beleértve a szövet, vászon, bőr, PVC, üveg, vinil, műanyag, gumi, fém, fa, gél bevonat, üvegszálas felületeket és így tovább!

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.