-50%
Akció!

UNIVERZÁLIS, LESZERELHETŐ CIPZÁRHÚZÓ KÉSZLET (8 DARAB, 10 DARAB)

 

Nem kell többé aggódnod a cipzár tönkremenetelétől!

A cipzárhúzó készlet két méretű darabokat foglal magába, hosszú és rövid darabokat. A szükségleteidnek megfelelően választhatsz. A cipzárhúzóink fekete színűek, alacsony kulcsúak, egyszerűek és a legtöbb poggyász típushoz passzolnak, nem feltűnőek.

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

U FORMÁJÚ GYŰRŰ

Az U formájú gyűrű nyitja és zárja a cipzárt, ami sokkal tartósabb és ideális helyettesítője a sérült vagy elromlott cipzáraknak.

MEGFELELŐ MÉRET

Mindegyik cipzárhúzó csomag két méretet tartalmaz, nagy (# 8) és kicsi (# 5), melyek a legtöbb cipzár mérettel kompatibilisek és a szükségleteidnek megfelelően választhatsz.

SZÉLES KÖRBEN HASZNÁLT

A cipzárhúzóink gyakorlatilag bármilyen cipzáras dologhoz passzolnak. Legyen szó hátizsákokról, bőröndökről, kabátokról, táskákról, sport ruházatról vagy dzsekikről, stb.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.