-46%
Akció!

Univerzális javító ragasztó

Folytasd gyorsan az utad és ragaszd meg az abroncsaid könnyedén ezzel a csodálatos univerzális javító ragasztóval.

Nem szükséges autós boltba menned, amikor sietnél vagy azok számára, akiknek nincs pótkerekük vagy nem tudnak kereket cserélni – ez az erős ragasztó a legjobb segítség, amit találhatnak!

Egy olcsó javító ragasztó, mely abszolút mindent képes megjavítani, a bicikli keréktől a kamion kerekekig és egyéb cuccokat is! Abszolút hatékony és kényelmes!

Ár: 12.990Ft Akciós ár 6.990Ft Kiszállítás: Díjmentes

Name Range Discount
UAG - 2nd - 30% OFF 2 - 10 4.890Ft as price per unit
Mennyiség:
1x 6.990Ft/db
-0%
2x 4.890Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

TULAJDONSÁGOK

Gyors javítás és helyreállítás – Jól működik bármilyen típusú gumi esetében, legyen szó tömlős, tömlőnélküli abroncs, vagy erős tapadású abroncsról.

Vízálló és hőálló

Vízhatlan, nem oldódik a vízben.

Hosszantartó

Széleskörű használat

Különböző abroncstípusokra alkalmas és egyéb dolgokra is használható.

Biztonságos és könnyen használható

Ez az univerzális javító ragasztó nem mérgező, nem káros, nem gyúlékony, környezetbarát formulával, nem ragad a kézre.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.