-50%
Akció!

UNIVERZÁLIS ANYACSAVAR KISZEDŐ

 

Szedd ki a makacs anyacsavarokat és csavarokat, anélkül, hogy károsítanád a menetet!

Ez egy univerzális anyacsavar kiszedő a korrodált vagy sérül anyacsavarok és sérült csavarok kiszedéséhez, anélkül, hogy károsítanád a menetet. A megerősített acél vésőt egy nagy csavar vezeti, melynek a kapacitása 9-12mm, 12-16mm, 16-22mm és 22-27mm. Ez kétségkívül a legjobb eszközt a megfelelő munkára.

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

TARTÓSSÁG ÉS MARADANDÓSÁG

Az anyacsavar kiszedő kiváló minőségű, strapabíró acélból készült, magas tűrőképességgel és magas torziós nyomatékkal, nikkel bevonattal.

SPÓROLJ MEG IDŐT VELE

Ezzel az eszközzel könnyen eltávolíthatod a makacs vagy beragadt anyacsavarokat, így időt takarítasz meg egyéb feladatok elvégzésére.

4 MÉRETŰ CSAVAR KISZEDŐ

Ez a 4 méret elegendő arra, hogy az összes problémát megoldd, amivel találkozhatsz. Ideális szerelőknek, acélmunkásoknak & „csináld magad” használatra.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.