-50%
Akció!

UNIVERZÁLIS ÁLLÍTHATÓ ZUHANYRÓZSA TARTÓ

 

Az eltávolítható zuhanyrúd tartó lehetővé teszi számodra, hogy oda helyezd a zuhanykart, ahová csak szeretnéd és olyan magasságba, amilyenbe csak akarod, így sokkal egyszerűbb a gyerekek és a kis háziállatok fürdetése. Állítható formatervezés, könnyen szabályozható dőlésszög és 30 fokos szöget zár a fallal. A zuhanyrúd tartó 360 fokban elfordítható.

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

KÖNNYEN FELSZERELHETŐ

Nem szükségesek eszközök, fúrók, a fal felülete sem sérül meg. Helyezd a zuhanyrudat bármilyen magasságba úgy, hogy áthelyezed a zuhanyrózsa tartót.

ERŐS TAPADÁS & ÁTHELYEZÉS

VÁKUMOS TAPADÁSI ELV: Akár 4 kilogrammnyi terhelést is elbír.

FELHASZNÁLÁSI MÓD

Ez a zuhanyrózsa tartó a legtöbb, szabványos zuhanyrózsa fejekkel kompatibilis, alkalmas bármilyen sima felületű falra, márványra, fém felületre, sima fa felületre, festett falra, kerámia csempére vagy üveg felületre, stb.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.