-50%
Akció!

ULTRAMODERN FÉM POLÍRIZÓ KRÉM

 

Távolítsd el azonnal a homályosságot, rozsdát, és oxidációt a fém felületekről ezzel az Ultramodern Fém Polírozó Krémmel!

A rendkívül hatékony formulának köszönhetően, a krém minden az egyben megoldást kínál, hogy megtisztítsd, fényezd & védd a fém bevonatú tárgyaidat. A hibafoltok eltávolítása után egy makulátlanul csillogó fényezést hagy maga után, mely hosszan tartó, védő & megakadályozza a további homályosodást.

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Name Range Discount
metal-polish - 2nd - 30% OFF 2 - 10 5.100Ft as price per unit
Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ

Azonnal & biztonságosan távolítja el a homályosodást, oxidációt, rozsdát, stb. Egyben tisztít, políroz & véd.

HOSSZAN TARTÓ

Fényes, hosszan tartó védő réteget biztosít irritáló szag nélkül.

SZÉLES KÖRBEN HASZNÁLT

Széles körben használt réz, bronz, króm, Sterling ezüst, alumínium, rozsdamentes acél, arany felületekre, stb.

 

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.