-50%
Akció!

ULTRA-NEDVSZÍVÓ AUTÓMOSÓ TÖRLŐKENDŐ

 

Ez az ultra-nedvszívó autómosó törlőkendő biztos mód arra, hogy az autódat kiválóan megtisztítja!

Ez a hasznos és kézenfekvő törlőkendő arra lett kitalálva, hogy gyönyörű fényezést adjon az autódnak, bármilyen folt nélkül, amit a vízcseppek hagyhatnak a felületen. Tartós, profi szintű mikroszálas anyagból készült, mely puha, nedvszívó és erős így bármilyen más autómosó törlőkendővel felveszi a versenyt. Két oldala plüss anyag, ami biztosít, hogy kétszer olyan jól szívja magába a nedvességet, mint az átlagos autómosó kendők, így biztos, hogy kétszer gyorsabban szárad az autód. Megerősített széleinek köszönhetően biztosan hosszú ideig hasznát veheted.

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

SZÉLES KÖRŰ HASZNÁLAT

Akár a konyhában vagy a fürdőszobában is használhatod, nedves vagy száraz felületek tisztítására. Hasznos úgy az autó belsejének, mint külsejének a tisztítására.

GYORS NEDVSZÍVÁS

A saját tömegének akár a 8-szorosát is képes magába szívni. A két oldali plüss anyagának köszönhetően kétszer annyit magába szív, mint más, hasonló törlőkendők.

 

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.