-50%
Akció!

ÚJRAHASZNÁLHATÓ CSEMPE SZINTEZŐ

 

Takaríts meg időt és fáradtságot ezzel az újrahasználható csempe szintező eszközzel!

Az újrahasználható csempe szintező (50 Db/ Csomag) a legmodernebb újítás! Lehetővé teszi számodra, hogy állandó és tökéletes szintezést biztosíts a csempe darabok között, stressz mentesen! Az eszköz egyenletességet biztosít a csempedarabok között, elkerülve az egyenlőtlenséget. Csökkenti a csiszolások mértékét csúszásmentes, drasztikusan sima felületet eredményez.

Ár: 18.990Ft Akciós ár 9.490Ft Kiszállítás: Díjmentes

Mennyiség:
1x 9.490Ft/db
-0%
2x 6.640Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

KÖNNYŰ HASZNÁLAT

Csak helyezd be a T formájú tűt a csempedarabok közötti résbe. Majd 180 fokos fordulattal, a T formájú tű két csempedarab közé tapad. Addig állítsd a szintezőt kézzel/speciális eszközzel míg a két csempedarab nincs ugyanazon a szinten.

TARTSD MEG A CSEMPE EGYENSÚLYT

Tartsd meg a csempe egyensúlyt ugyanazon a vízszintes pozíción és javíts a csempe rakó sebességeden. Megelőzi a csempe darabok elmozdulását a lehelyezésük során.

HOGYAN HASZNÁLD

  • 5-6 órával a szintezés után, mielőtt a beton/csemperagasztó megkötne, fordítsd el a tűfejeket 180 fokkal ellentétes irányba, majd vedd ki a szintezőt.
  • Az első csempedarab esetén, hagyj több mint 2 mm-t (kereszt távtartót használva). Közelíts a csempedarabokhoz.
  • Helyezd be a T formájú tűt a csempék közötti résbe.
  • Majd 180 fokos fordulattal a T formájú tű beszorul a két csempe darab közé.
  • Állítsd a szintezőt kézzel/speciális szerszámmal míg a két csempe darab nincs ugyanazon a szinten.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.