-50%
Akció!

ÚJ STÍLUSÚ HAJFÉSŰ

 

Ez az új stílusú hajfésű egy innovatív hajformázó fésű, mely növeli a haj dússágát!

100%-ban természetes vaddisznó sörtéből készült, 24 órás puhaságot ad a hajnak, hajformázó & dúsító hatása van. Nincs több lelapuló haj & madárfészek effektus! A cápauszony alakú sörték negatív töltést adnak a hajnak és dúsítják azt, ugyanakkor extra puhává és csillogóvá teszik a hajat. Úgy fodrászok, mint kezdők számára tervezve. Többé nem szükséges hajszárító, hajgél / spray vagy hajformázó ahhoz, hogy dússá varázsold a hajkoronád.

Ár: 18.990Ft Akciós ár 9.490Ft Kiszállítás: Díjmentes

Mennyiség:
1x 9.490Ft/db
-0%
2x 6.640Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

TERMÉSZETES HAJDÚSÍTÓ

Tedd dússá a hajad és kezelj könnyen bármilyen típusú hajat ezzel az új stílusú hajfésűvel. Tökéletes profi hajszalon megtervezésére, akár az otthonodban is. Pozitív töltésű természetes sörték a tovább tartó dússágért.

TEDD SELYMESEN PUHÁVÁ A HAJAD

A negatív töltésű cápauszony alakú sörték puhává és csillogóvá teszik a hajat anélkül, hogy csomósodna és összegubancolódna.

GYORS FELOSZTÁS

Az innovatív kétoldalú formatervezésnek és a hegyes végnek köszönhetően könnyen szétválaszthatod a hajat a formázás közben.

HŐÁLLÓ

Ez a profi, hőálló hajfésű képes ellenállni a hajszárító hőjének és könnyen fertőtleníthető anélkül, hogy a fésű megsérülne.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.