-53%
Akció!

TV, SZÁMÍTÓGÉP USB LED CSÍK

 

Tedd legalább annyira sokkolóvá a filmjeidet vagy játékaidat mintha moziban lennél!

A többszörös, élénk színek sokkal elevenebbé teszik a képeket és a filmeket. Ugyanakkor kiegyensúlyozza a nem megvilágított TV vagy számítógép oldalának fényességét, mely csökkenti a szem megerőltetésének mértékét.

Ár: 16.990Ft Akciós ár 7.990Ft Kiszállítás: Díjmentes

Mennyiség:
1x 7.990Ft/db
-0%
2x 5.590Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

VÉDI A SZEMET

A sötétben való TV nézés folyamatosan arra kényszeríti a szemet, hogy a fényes képernyő és a sötét háttér között fókuszáljon. A TV megvilágítása kiemeli a környező fényeket, csökkenti a szem megerőltetését és a fejfájást, csökkenti a képek közötti fényesség különbséget, kellemes megvilágítást ad TV nézés közben.

BIZTONSÁGOS HASZNÁLAT

5V-os feszültségen működik, rövidzárlat védelemmel és memória funkcióval van ellátva. Vízálló, megérinthető mivel nem melegszik túl és biztonságos a gyerekekre nézve. A LED csík hátoldala erősen tapad. Elegendő fényt biztosít, hogy tökéletes háttér megvilágítást adjon a nap folyamán.

KÖNNYŰ FELSZERELÉS

A LED csík 400 cm és ollóval vagy pengével vágható, hogy illeszkedjen a TV méretéhez. Az USB kábel 40 cm. 3M ragasztót használ. Nem szükséges csatlakozóhoz kapcsolni, csak nyisd ki a csomagolást és használd.

SPECIÁLIS ZENE MÓD

Fény és szín spektrum, mely automatikusan hangolódik a környezeti hangokra, a LED fények szinkronizálnak a zenével. A fény csík alkalmas bármilyen stílusú zenéhez, beleértve a lassú, relaxáló vagy dance stílust.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.