-25%
Akció!

Trambulin Vízpermetező

Több, mint egy kültéri vízi gyerekjáték. A fűre helyezhető és pázsit locsolóként használható.

Ár: 18.650Ft Akciós ár 13.990Ft Kiszállítás: Díjmentes

Name Range Discount
TWS - 2nd - 30% OFF 2 - 10 9.790Ft as price per unit
Mennyiség:
1x 13.990Ft/db
-0%
2x 9.790Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

Itt az idő a kinti játékokra a forró nyári napokon. Képzeld el, hogy a gyerekek szülinapi zsúrjára készíted ezt az ajándékot. A Trambulin Vízpermetező 25 fokig csökkenti a hőmérsékletet a trambulin felületén! Hagyd, hogy a gyerekek szabadon játszhassanak az udvaron és élvezzék a hűvös nyarat.

A Trambulin Vízpermetező nem csak a trambulinra alkalmas, de nagyszerű a kerti locsolásra és a pázsit locsolására is. Ez több, mint egy kültéri vízi gyerekjáték. A fűre helyezhető és pázsit locsolóként használható.

Megvastagított tömlő

Puha, éles szélek nélkül

Nem mérgező anyagból készült

Megerősíti a szülő-gyerek kapcsolatot

Állítható víznyomás

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.