-50%
Akció!

TÖBBFUNKCIÓS CSÓTÁNYÍRTÓ ZSELÉS CSALI

 

Ez a csótányírtó zselé arra lett tervezve, hogy teljesen kiírtsa és megelőzze a csótányok megjelenését!

A zselés csali gyakori helyekre való lehelyezése, ahol a csótányok megjelenhetnek vagy rejtőzhetnek, órák alatt kiírtja a csótányokat és akár hat hónapig kordában tartja az újbóli felbukkanásukat.

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ

Egyszerűen csak helyezd el a csalikat ott, ahol a csótányok találhatóak és türelmesen várd meg míg éjjel-nappal írtja a csótányokat. Egy órán belül elpusztítja a csótányokat és bogarakat és akár 6 hónapig megelőzi a visszatérésüket.

TÖKÉLETESEN VÉDI AZ OTTHONOD

A legjobb helyek, ahol használhatod a mosogatókagyló alatt, a WC kagyló mögött és készülékek háta mögött, megöli azokat, amelyeket látsz és azokat is amelyeket nem és elpusztítja a fészkeiket. Ints búcsút a csótányokkal teli napjaidnak.

AKTÍV ÖSSZETEVŐ ÉS NAGYOBB BIZTONSÁG

2.5%-os csótányírtó összetevő, nem csak hatékonyan kiírtja a csótányokat, de késlelteti a halál időpontját. Sokkal kevésbé mérgezőbb, mint a só, nagyobb eséllyel pusztítja el a csótányokat. A többfunkciós csótányírtó csali nem ártalmas emberek és háziállatok számára. Az erősen higiéniai összetevőknek köszönhetően növeli a csótányok megjelenésének prevencióját.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.