-50%
Akció!

TITÁN BEVONATÚ PAGODA FORMÁJÚ FÚRÓFEJ

 

A leghasznosabb eszköz a könnyű fúrási munkákhoz!

Mindig azt reméled, hogy tiszta és precíz lyukakat fúrsz éppen ezért van szükséged erre a titán bevonatú pagoda formájú fúrófejre! Egyedi pagoda formájának köszönhetően számos rést tudsz vele fúrni. Ezek a fúrófejek kiváló minőségű acélból készültek, prémium bevonattal, hogy csökkentsék a hőt és a súrlódást. Könnyen használhatóak és minden típusú elektromos fúróval működnek. Könnyen áthatol bármilyen anyagon ezért nagyon hasznos fúró eszközzé válik.

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

KIVÁLÓ TELJESÍTMÉNY

Teljes fúrófej készlet ferdén metszéshez, lyuk tágításhoz és fúrási munkákhoz. Nincs szükség középső ütéshez. Kiváló fúráshoz acél, réz, fa, műanyag és egyéb anyagokon.

EGYEDI FÚRÓ SZERKEZET

Jobb, mint az általános csavaros fúrófej, a pagoda forma kiváló precizitást és sebességet ad. Tiszta és tökéletesen kerek lyukakat fúr. Kis méretű ezért kényelmesen elfér a szerszámos ládádban.

TARTÓS

Kiváló minőségű HSS acélból készült, titán bevonattal, mely csökkenti a súrlódást és a hót. Strapabíróságot, ellenállóságot és hosszú élettartamot biztosít. A legtöbb elektromos fúróval kompatibilis.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.