-52%
Akció!

TISZTA FÉNYEK

Törlőkendő a fényszórók eredeti csillogásának helyreállításához

Milyen a TISZTA FÉNYEK törlőkendő?

A fényszórók tisztítására és helyreállítására való törlőkendő forradalmian új termék, melyet Izraelben találtak fel és ott is gyártanak, és a segítségével helyreállíthatod a fényszórók csillogását. Ha a jármű fényszórói régiek, sötétek és mattak, akkor a TISZTA FÉNYEK törlőkendő csupán 2 percen belül visszaadja eredeti csillogásukat, ugyanakkor védő réteget képezvén.

+ nem szükségesek szerszámok
+ nem szükséges a fényezés
+ csupán 2 perc
+ 3 könnyű lépés

Ár: 14.650Ft Akciós ár 6.990Ft Kiszállítás: Díjmentes

Name Range Discount
CLR-Lights - 2nd - 30% OFF 2 - 10 4.890Ft as price per unit
Mennyiség:
1x 6.990Ft/db
-0%
2x 4.890Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

Hogyan is hatnak?

A TISZTA FÉNYEK forradalmian új törlőkendő visszaadja a fényszórók eredeti csillogását, 3 könnyű lépésben, kevesebb mint 2 perc alatt, ugyanakkor védő réteget biztosítván, mely megvédi a fényszórókat az elhasználódástól és a mattulástól .

Mindez gyorsan és könnyedén elvégezhető a következő 3 lépéssel:

ELSŐ LÉPÉS: Az első számú törlőkendővel való tisztítás

 

MÁSODIK LÉPÉS: Papírral való megszárítás

HARMADIK LÉPÉS: A fényező és védő réteg használata

Az alábbi videó anyagban láthatod, hogy gyakorlatilag milyen gyorsan és könnyen visszaadhatod a fényszórók eredeti csillogását, 3 könnyű lépésben, kevesebb mint 2 perc alatt. Ezt egyedül is elvégezheted, akár a ház előtt, anélkül hogy szerelőhöz mennél vagy hogy bármilyen szerszámot vagy gépet használj. Nézd csak mennyire könnyű:

KATTINTS IDE, hogy más országokból származó videókat is megtekints, melyek bizonyítják a termékünk hatékonyságát a matt/besárgult fényszórók helyreállításában.

A matt fényszórók csúnyává teszik a járművet és ugyanakkor eléggé csökkentik az esti és éjszakai láthatóságot.

Eleged van abból, hogy szerelőhöz járj és hogy fizess a fényszórók fényesítéséért s abból hogy pár hónap elteltével a fényszórók ismét mattak és ködösek?

Azt tudtad, hogy minden fényezés alkalmával a fényszórók elhasználódnak és egy bizonyos idő után már semmi sem segíthet csak a cseréjük?

A TISZTA FÉNYEK rendelkezik megoldással számodra – már egyedül is visszaadhatod a fényszórók csillogását és védőréteget is vihetsz fel rájuk, mely hasonló a gyári réteghez és megvédi a fényszórókat a jövőbeni mattulástól. Mindezeket már egyedül is megcsinálhatod, akár a ház előtt, 3 egyszerű lépésben, kevesebb mint 2 perc alatt, anélkül hogy bármilyen gépet vagy szerszámot használnál.

Csak most, rendelj egy szett törlőkendőt 2 fényszóró helyreállításához, 1-4 nap kiszállítási idővel az egész ország területén!

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.