-50%
Akció!

TETŰ VÁKUUMFÉSŰ

 

Ez a fésű forradalmi termék, mivel egy elektronikus bolhaírtó!

Mindannyian átéltük azt a helyzetet, amikor a tetveket el kellett tüntetnünk gyermekeink fejéről. Ugyanez vonatkozik azokra az állatokra is, ahol a bolhák szintén károsítják gazdáikat. Ez a bolha fésű tetvekre és bolhákra az egyik legjobb alternatíva. Könnyen el akarja távolítani a tetveket gyermeke fejéről? Vagy Teddy a kutyust szeretné megszabadítani bolháitól? Ebben az esetben ez a fésű az Ön számára készült!

Ár: 18.990Ft Akciós ár 9.490Ft Kiszállítás: Díjmentes

Mennyiség:
1x 9.490Ft/db
-0%
2x 6.640Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ

Használatakor csupán lekerekített fogaival kell kereszteznie a fejbőrt, és finoman meg kell emelnie a tetveket és bolhákat. Világító LED egységével jobban követheti az eredményt. Így ellenőrizheti, hogy mi lett eltávolítva a fejbórből. Figyelembe kell vennie azt is, hogy az összes tojást és tetűt befogja a szűrő. Ez utóbbi a jobb higiénia érdekében eldobható.

 

SZÉLESKÖRBEN HASZNÁLT

Az eszköznek köszönhetően a kutyák bolhamentes életben, az állatok kíméletes masszázsban, valamint bolha- és tetűellenes kezelésben részesülnek. Természetesen ezt a fésűt gyermekeknek és felnőtteknek is ajánljuk, mivel nagyon sokoldalú.

MINDEN EGYBEN

Nyilvánvaló, hogy ez a fésű forradalmi termék, mivel egy elektronikus bolhagyilkoló. A hatékonyság érdekében kombinálták a hajfésűt és a vákuum technológiát.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.