-50%
Akció!

TETŐTÉRI LÉPCSŐ

 

Könnyű hozzáférés az autód tetejéhez!

Ez a lépcsőfok a legtöbb autóra lett formatervezve, összecsukható és könnyen tárolható, Alumínium ötvözetből készült. Segít az embereknek, hogy könnyen rögzíthessék a szörfdeszkát, biciklit vagy egyéb utazási cikket az autó tetején/poggyásztartóján.

Ár: 18.990Ft Akciós ár 9.490Ft Kiszállítás: Díjmentes

Name Range Discount
car-step - 2nd - 30% OFF 2 - 10 6.640Ft as price per unit
Mennyiség:
1x 9.490Ft/db
-0%
2x 6.640Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

KÖNNYŰ HASZNÁLAT

Ez az egyedüli autó lépcső lehetővé teszi, hogy könnyen felhelyezz terjedelmesebb dolgokat az autó tetejére vagy poggyásztartójára, hogy helyet takaríts meg az autó belsejében, és hogy élvezhesd a csodálatos utazás élményét minden szükséges dolgoddal együtt.

BIZTONSÁGOS

A biztonságos formatervezésnek köszönhetően te és a családod minden sürgős élethelyzetet túl fogtok élni.

EGÉSZEN 230 KILOGRAMMIG BÍR

Ez a termék akár 230 kilogrammot is elbír, hogy könnyű hozzáférést biztosítson az autó tetejéhez, megfelel a terjedelmes dolgok pakolásához (Max: 230 kilogramm).

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.