-50%
Akció!

TEST ÉS HÁT BOROTVA

 

Ezután nem kell kényelmetlenül érezd magas és megkérned valaki mást, hogy borotválja le a hátadon lévő szőrszálakat!

Ez a hát borotva úgy működik akárcsak a karod meghosszabbítása lenne így fájdalommentesen elérheted a nehezen megközelíthető testrészeid is, anélkül, hogy túlzottan hátra kellene hajolj. A rugalmas penge formatervezésnek köszönhetően a borotva igazodik a tested vonalához így a penge kevésbé súrlódik a bőrödhöz. Az eredmény egy baba popsi puhaságú hát. Az S formájú fogantyú lehetővé teszi, hogy a legnehezebben elérhető helyeket is leborotváld miközben elég nyomást tudsz gyakorolni a tökéletes eredmény eléréséhez! Tökéletes úgy férfiak, mint nők számára!

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Name Range Discount
back-shave - 2nd - 30% OFF 2 - 10 5.100Ft as price per unit
Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

BOROTVÁLJ NEDVESEN VAGY SZÁRAZON

Ez a szabadalmaztatott DryGlide biztonsági penge különösképpen arra lett tervezve, hogy úgy a nedves mint a száraz bőrön hatékonyan leborotválja a szőrszálakat. A DryGlide pengéket tartalmazó patron eltávolítható a borotva fejéről így a borotva olyan testrészeken is használható, mint például a mellkas. A pengék nem sértik fel a bőr felületét, mint egyéb ilyen jellegű készülékek esetén és a biztonsági élnek köszönhetően megelőzhetőek a vágások és felületi égés nyomok.

EREDETI HÁT SZŐR ELTÁVOLÍTÓ ESZKÖZ

Szabadalmaztatott DryGlide biztonsági penge technológia, mely egy 4”-es pengét foglal magába, melynek a fogazata a legpuhább és leggyorsabb borotválkozást biztosítja!

VISSZAHÚZHATÓ FORMATERVEZÉS

Könnyen összecsukható a kényelmes tároláshoz és utazáshoz is tökéletes. Nincs több kifogás a borotválatlan hátra és testre, bárhol is lennél!

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.