-50%
Akció!

TERMINÁL ELTÁVOLÍTÓ SZERSZÁM KÉSZLET

 

Szerezd meg ezt a terminál eltávolító szerszám készletet a szerszámosládádba! Ezzel könnyedén eltávolíthatod a hibás terminálokat, anélkül, hogy tönkre tennéd a vezetékeket és a csapokat!

Ez egy univerzális szerszám készlet különböző csap kulccsal (egycsapos, dupla csapos és öntő szerszámok) minden csatlakozó terminálhoz, mely használható autókhoz, motorbiciklikhez, egyéb elektronikai készülékekhez, stb.

Ár: 14.590Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Name Range Discount
terminal-remove - 2nd - 30% OFF 2 - 10 5.100Ft as price per unit
Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

EGYSZERŰEN HASZNÁLHATÓ

Csak helyezd bele a terminálba, nyomd be és húzd ki a vezetéket azonnal anélkül, hogy tönkretennéd a csapokat & vezetékeket! Még hatékonyabb, mint csavarhúzóval felnyitni a csatlakozókat!

UNIVERZÁLIS

Egy és dupla csapos kiszedőt, különböző méretű öntő szerszámokat tartalmaz, mely bármilyen terminálhoz megfelelő.

SZÉLES KÖRŰ HASZNÁLAT

A legtöbb csatlakozó terminálhoz, mely használható a legtöbb autó, motorbicikli és egyéb elektronikai készülékhez (mint például a háztartási cikkekhez).

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.