-50%
Akció!

TERMÉSZETES KÖRÖMNÖVESZTŐ OLAJ

 

Nincs több száraz és repedezett bőr a körmeid körül!

Senki sem szeret megérinteni egy száraz kezet és levágott/lehámló körmöket. Ez az olaj segít a körmeid megerősítésében és a gyorsabb növekedésükben, mint az átlag. Ugyanakkor hidratálja a körmök körüli bőrt és helyreállítja a repedezett bőrt.

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ

Vigyél fel egy kis mennyiségű tápláló olajat a levágott körmeid melletti bőrre és masszírozd be, hogy hidratáld és tápláld a körmeid.

HIDRATÁLÓ

Hidratálja a körmeid körüli bőrt így egészségesebbé és fényesebbé téve a körmeid. Ezen puhító olaj használata jelentősen javít a száraz és durva bőrön. Puhít és eltávolítja a keratint.

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

Első lépés: nyisd ki a kupakot, az óramutató járásával megegyező irányba míg az üvegcse ki nem nyílik,

Második lépés: vidd fel a körmeid felületére.

Harmadik lépés: Könnyedén masszírozd be a bőrbe míg teljesen fel nem szívódik.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.