-50%
Akció!

TAVASZI CSŐKOTRÓ ESZKÖSZ

 

Tartsa lefolyóját tisztán, anélkül hogy túl sok pénzt költene!

Nincs szükség semmilyen vízvezeték-szerelőre vagy bármilyen más módszerre a csőkotró eszközünkkel. Az esetleges dugókat és törmelékeket vegyszerek nélkül távolítsa el! Egyszerű, higiénikus és hatékony módszer. Ennek a meghosszabbító szerszámnak egy erős, négy karmot megfogó kapcsja van. Erőteljes markolat, amely egyszerre eltávolít a 3 kg-ig súlyt!

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ

Egyszerű kétujjas művelet – húzza meg és engedje el a fogantyút a fogáshoz. Tisztítsa meg az eltömődött vezetéket és javítsa a víz áramlását a lefolyókban.

HOSSZÚ ÉS RUGALMAS

Elég hosszú ahhoz, hogy valóban mélyen a lefolyóba hatoljon. Mélyen nyúlik még apró és keskeny helyeken is. Szélesre nyúlik, és a cső alakjához alkalmazkodik. Rugalmasan összecsukható a lefolyó szerint, ami jobb hatással van a tisztításra. A 60 cm és 90 cm közötti hosszúság a legtöbb napi igényt kielégíti.

SOKOLDALÚ FOGÓ

Alkalmas konyhai mosdókhoz, WC-khez, mosdókagylókhoz, fürdőkádakhoz, padló lefolyókhoz. Eltávolítja a szőrt, ételt, szemetet és egyéb akadályokat.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.