-50%
Akció!

TAPADÓS KARMOLÁS VÉDŐ

 

Használd ezt a Tapadós Karmolás védőt, hogy észrevétlen védelemben részesülj nap mint nap!

Ne stresszeld állandóan azon magad, hogy a kis állatodat kell figyelned, hogy mikor teszi tönkre a kedvenc bútordarabod. Őrizd meg bútoraid tökéletes állapotukba és élvezd a kedvenc sarkodat még hosszú időn át. 30 x 45 cm-es lapok, melyeket méretre vághatsz és bárhol használhatod a lakásban!

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Name Range Discount
scratch-guard - 2nd - 30% OFF 2 - 10 5.100Ft as price per unit
Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

ÉSZREVEHETETLEN VÉDELEM

A karmolás védő 100%-ban átlátszó így bárhová felhelyezheted, ahol a házi kedvenced a legtöbbet élezi a karmait.

KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ

Egyszerűen csak távolítsd el a ragasztós oldaláról a fóliát és helyezd arra a felületre ahol a macskád a legtöbbet élezi a karmait. A jobb stabilitás érdekében használd a mellékelt tappancsokat.

RAGASZD FEL BÁRHOVÁ

Ez a karmolás védő bárhová felragasztható, bőr, anyag, poliészter vagy egyéb felületű anyagokra. Helyezd fel oda ahol a legnagyobb szükség van rá majd távolítsd el könnyedén. Amikor már nem használják a felületet, egyszerűen helyezd át más helyre a karmolás védőt..

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.