-50%
Akció!

T-TAP KÁBELKAPCSOLÓ KÉSZLET

 

Vezess kábelt biztonságosan, PILLANATOK ALATT! Helyettesítsd most a hagyományos kábelezési módszereket!

A T-Tap Kábelkapcsoló készlet lehetővé teszi, hogy gyorsan és könnyedén vezess kábelt, anélkül, hogy megvágnád vagy lebontanád a huzalt. A T-Tap Kábel végződései lehetővé teszik, hogy a már meglévő kábelt egy másikhoz csatold, EGYETLEN csatlakozóval. Csatlakoztasd egy szigetelt (szilárd vagy sodort) réz kábelhez, anélkül, hogy megvágnád vagy lebontanád a huzalt, így kevesebb erőfeszítésedbe kerül. Széleskörű használatába tartoznak a táblák, alkatrészek és világítótestek.

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

KÖNNYŰ HASZNÁLAT

Nem szükséges huzal lebontás vagy plusz eszköz. Egyetlen mozdulattal csatlakoztatható. Helyettesítsd a hagyományos kábelezési módszert, hagyj fel a vágással, huzal bontással és forrasztással. Színkódos csövezés a megfelelő méret könnyebb beazonosításához, minden használat alkalmával.

ÚJRAHASZNÁLHATÓ

A fesztáv kábelezés sosem volt könnyebb és a T-tap kábel csatlakoztatókat újrahasználhatod. Prémium minőségű réz lemez, mely ellenáll a korróziónak és szorosan tartja a huzalt.

KIVÁLÓ HATÉKONYSÁG

Előzd meg a kábelezési hibákat és csökkentsd a berendezések leállításának időtartamát. Növeld az áramellátást és csökkentsd a feszültséget. Magas biztonság és hőállóság egészen 221℉ fokig. Mindegyik tartozék megfelel vagy túlteljesíti az UL és SA szabványokon.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.