-50%
Akció!

SZUPER TÁVFELVÉTELI NAGYÍTÓ MONOKULÁRIS TÁVCSŐ

 

Ez az első olyan monokuláris távcső, mely ilyen nagyítás képes elérni, ennyire tisztán és ilyen kis skálán!

Ez a távcső az első próbálkozás a nano-metszet technológia használatára. A fényáram 30-szoros értéket ér el, mint az átlagos távcsövek, melyek ugyanezzel az átmérővel rendelkeznek. A felbontási szög 47-szer nagyobb, mint az azonos átmérőjű átlagos távcsövek esetén. Ha nincsenek terep akadályok, könnyen észrevehetőek az emberek, akár 6 mérföldnyi távolságra is. Beépített éjjel látó funkcióval is rendelkezik, mely lehetővé teszi, hogy éjszaka is normál körülmények között használd.

Ár: 18.990Ft Akciós ár 9.490Ft Kiszállítás: Díjmentes

Mennyiség:
1x 9.490Ft/db
-0%
2x 6.640Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

RÁZKÓDÁSGÁTLÓ RENDSZER

A teleszkópos rázkódásgátló rendszer és a speciális háromlábú 3D giroszkóp lehetővé teszi, hogy a távcső látótere nagyon stabil maradjon, amikor eléri a több százszoros nagyítási értéket. Teljesítménye még a legtöbb csillagászati távcsövekénél is sokkal jobb, melyek több száz dollárba is kerülhetnek.

AUTOFÓKUSZ

Bekapcsolhatod az autofókusz funkciót, mely elhomályosítja a hátteret így a megfigyelt személyre vagy dologra összpontosíthatsz.

KOMPAKT ÉS HORDOZHATÓ

A burok titán ötvözetből készült, kiváló teherbírással és csak 500 grammot nyom. Összecsukás után, a hosszúsága csak 20 cm és könnyedén elfér a hátizsákban, vagy vadászás közben a zsebedben, túrázáskor vagy kempingezéskor a csomagban.

PORÁLLÓ ÉS VÍZÁLLÓ

Nitrogén töltetű vízálló és O-gyűrűvel szigetelt lencséi megakadályozzák a párásodást, a porosodást és a piszok lerakódását, így biztosítva a hosszú életű vízálló működést.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.