-50%
Akció!

SZUPER KÖNNYŰ DIY FALI FESTÉS

 

Felújításra szorul a ház?

Ez a prémium “csináld magad” festékkészlet tökéletes számodra. Tökéletes és kiváló eredményeket érhetsz el ezzel az innovatív festőeszközzel, amely elsajátítja egyben a sarkakat és az formázást is! Elfeledteti a zűrzavart és a rendetlenséget minden házfestési munkálatból! Meg fogsz lepődni amikor befelyezed a szobát!

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Name Range Discount
wall-paint - 2nd - 30% OFF 2 - 10 5.100Ft as price per unit
Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

TÖKÉLETES ÉS KIVÁLÓ EREDMÉNYEK

Tökéletes és kiváló eredményeket érhet el minden alkalommal, bármikor. Csúsztassa végig a díszléceket, húzza át a a sarkak körül és a festéket a holt pontok körül. Nincs többé festékelőkészítés, -futás vagy ecsetvonás. Nincs szükség szalagra a tökéletes vonalak megszerzéséhez, miközben az ívek körül végigcsúszik.

TÖBB FESTÉKET KÉPES MAGÁBAN TARTANI

A festékpárnák akár 12-szer több festéket képesek megtartani, mint a hagyományos ecsetek, és 7-szer több festéket, mint a hagyományos hengerek. Kifesthet egy egész szobát kevesebb, mint egy óra alatt.

3 FÉM RÚD

3 fém rúd 1 méteresre bővíti az elérhetőségét, így könnyedén elérheti a helyiség bármely pontját.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.