-50%
Akció!

SZÖG NÉLKÜLI, ÁLLÍTHATÓ RÚDTARTÓ

 

Ezentúl úgy szerelheted fel a függönyrudat és egyéb tartókat, hogy nem teszed tönkre a falat!

Ezek az erős rúdtartók pehely könnyűek és nagyon egyszerű a felszerelésük, 3 méter ragasztócsíkkal vannak ellátva, mely stabil és szilárd tapadást biztosít, akár 8 KG súlyig! Rugalmas és univerzális, korlátlan használatra, tökéletesen illeszkedik bármilyen függönyrúd esetén miközben biztonságos és eszköz nélküli felszerelés kínál, fúrók és szögek nélkül!

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Name Range Discount
rod-holder - 2nd - 30% OFF 2 - 10 5.100Ft as price per unit
Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

ERŐS ÉS TAPADÓ TARTÓ

Biztonságosan megtartja a rudakat és akár 8KG a teherbírása.

ÁLLÍTHATÓ TARTÓ

Magas rugalmasság és univerzális használat korlátlan ideig. Állítsd a kívánt méretre ezeket a függönytartókat és bármilyen hosszúságú függönyrudat megtartanak.

ZÖKKENŐMENTES FELSZERELÉS

Nem szükséges fúró vagy szögek, így nem teszi tönkre a falat vagy a bútorokat.

PRÉMIUM MINŐSÉG

Vízlepergető, rozsdaellenes és tartós, felszerelhető fára, acélra, csempére vagy beton felületre.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.