-50%
Akció!

SZILIKONOS BÚTORVÉDŐ

A SZILIKON ELASZTIKUSSÁGA LEHETŐVÉ TESZI, HOGY EZ A VÉDŐ MEGFELELŐ LEGYEN KÜLÖNBÖZŐ FORMÁJÚ BÚTORLÁBHOZ!

Megvédi a szék vagy asztal lábait és a padlót is a károsodástól; Csúszásgátló alja megelőzi a karcokat és a zajt, anélkül, hogy nyomot hagyna. A Flexibilis szilikon védőt könnyű felhelyezni, olyan szoros markolatot ad a szék lábának, akár egy kesztyű.

Ár: 13.990Ft Akciós ár 6.990Ft Kiszállítás: Díjmentes

Name Range Discount
silicon-protection - 2nd - 30% OFF 2 - 10 4.890Ft as price per unit
Mennyiség:
1x 6.990Ft/db
-0%
2x 4.890Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

NEM ESIK LE KÖNNYEN

Ezt a szék lábvédőt nem kell ragasztani, egyszerűen csak tekerd be vele a lábakat, nem esik le könnyen, a párnák lehetővé teszik, hogy a széked / asztalod simán csússzon a padlózaton.

NEM MÉRGEZŐ ÉS BIZTONSÁGOS

Tartós puha szilikon, 100%-ban nem mérgező, biztonságos a gyerekek és háziállatok számára, számos bútorlábra illeszkedik: étkező szék, bárszék, terasz szék, konyha szék, fém bisztró szék, iroda szék, stb.

SZÉP FORMATERVEZÉS

Átlátszó szilikon gélből készült, bármilyen otthoni berendezéshez illeszkedik, nehezen észrevehető az átlátszó formatervezésének köszönhetően.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.