-53%
Akció!

ELPUSZTÍTHATATLAN MÁGNESES 3 AZ 1-BEN KÁBEL

A legújabb töltő, amire valaha szükséged van!

Ez a kábel három opcióval rendelkezik, mely a nyitott végnek köszönhetően átalakulhat Micro USB, C típusú vagy villám véggé. Csak helyezd fel a mágneses csatlakozót a telefonod, tableted vagy laptopod portjára és azonnal változtathatod az eszközeidet egyetlen kábellel.

Ár: 14.990Ft Akciós ár 6.990Ft Kiszállítás: Díjmentes

Kiürítés
Mennyiség:
1x 6.990Ft/db
-0%
2x 4.890Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

GYORS & KÖNNYŰ

A díjnyertes tervezésünknek köszönhetően gyerekjáték a telefontöltés. A 360º-os tervezés lehetővé teszi, hogy bármilyen irányból töltsd az eszközeid. Ezek után sosem akarsz majd magadnak más töltőt.

TARTÓSRA TERVEZVE

Sok erőfeszítés és ötletelés árán született meg a kábel. Számos megbízhatósági teszten esett át és büszkén elmondhatjuk, hogy ez a kábel 10x erősebb mint más kábelek.

LED JELZŐ

Nincs több reménytelen kábel keresés a sötétben, hogy a kimerülésig próbáld megtalálni a telefonod töltő rését. A LED jelző pontosan megvilágítja merre is van a kábel míg a mágneseknek köszönhetően azonnal egymáshoz tapadnak.

INTELLIGENS CHIP

Amikor az akkumulátor töltöttsége a minimális feszültségszint alá esik, közbelép a csepptöltő. A csepptöltő mód megakadályozza, hogy az akkumulátor túltöltődjön, akkor amikor az akkumulátor ellenállása a legalacsonyabb, ezáltal minimalizálja a hőelvezetést.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.