-50%
Akció!

SZEG NÉLKÜLI DERÉK CSAT SZETT

 

Használd ezt a csatot, hogy öv nélkül szorítsd össze a nadrágjaid!

Gyakran zavar, hogy a kedvenc nadrágjaid bővebbek, mint a derekad? Ez a szegecs nélküli csat segíthet. Csak illeszd egymásba a gombokat, hogy megszorítsd a derék részt és ismét beleszerethetsz a nadrágjaidba.

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

SZÉLES KÖRBEN HASZNÁLT

Ezt a gombot felhasználhatod nadrágok, szoknyák, szövetnadrágok, gallérok, stb. esetén és alkalmas nők, férfiak, tinik és felnőttek számára is. Segíthetünk, hogy az általad kedvelt legtöbb nadrágot kényelmesen viseld.

KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ

A csatnak gombjai vannak, melyeket csak hozzá kell csatolnod a nadrágjaidhoz, szoknyáidhoz vagy más ruhadarabjaidhoz, mindenféle eszközhasználat nélkül, zökkenőmentesen, könnyen eltávolítható és újrahasználható, kényelmesen használható és eltávolítható.

ANYAGA

Kiváló minőségű fémből készült, mely szolid, tartós és pehely könnyű, nem törik el könnyen ugyanakkor elasztikus, könnyen tárolható és viselhető, hosszú ideig fog a szolgálatodban állni.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.